ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ..

  

ΠΗΓΗ :  ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ


ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΥΠ. ΒΟΥΛ. Β3 ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΙΞΩΝΗ



ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΚΡΟΑΤΗ: Γιατί οι αποστάτες δεν μπαίνουν με τα όπλα; Θα αποτελέσει παρέμβαση; Ισχύει για αυτούς η παρέμβαση; Έχουν κόκκινες γραμμές που αν θα τις περάσουν, ξέρουν τι θα πάθουν ή ξέρουν ότι ο Έλληνας θα ενωθεί αμέσως αν ακούσει σφαίρα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Οι σφαίρες και οι μπόμπες είναι πυροτεχνήματα για την λαμπρή των ιερατείων. Σήμερα υπάρχουν συστήματα να σε σκοτώσουν με πολύ λίγο κόστος και υπόηχους που δεν θα τους ακούς και να πεθάνεις στον ύπνο. Έχουν χιλιάδες συστήματα να κάνουν, όμως θέλω να ξέρετε, έχουμε νικήσει σε όλους τους πολέμους στην Γη. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ! Νικήσαμε τους Τιτάνες! Οι Τιτάνες δεν ζουν στην Γη και δεν θα ξανάρθουν ποτέ. Ζουν στον Άρη! Για αυτό δεν πάει κανένας στον Άρη!

Τώρα τα ζώα μπορεί να λένε ό,τι θέλουν. Οι Άτλαντες νικήθηκαν και όταν έφτασαν οι Μεγάλοι, γιατί οι Άτλαντες πολεμούσαν χιλιάδες χρόνια και οι Γίγαντες και οι Άνθρωποι μαζί, πολεμούσαν τους Άτλαντες. Κατέβηκαν και τους έκαναν βουνά. Έχουν χώσει τόσο χαμηλά τις συνειδήσεις τους, τόσο βαθιά στο σύμπαν που δεν θα τις βρουν, ούτε οι ίδιοι.

Όσοι Άτλαντες έφυγαν από εδώ, ζουν στον Κρόνο και ο Κρόνος κατοικείται από Άτλαντες. Δεν έχει προσγειωθεί κανένα διαστημόπλοιο, ποτέ, σε κανέναν πλανήτη. Ούτε βλαχοαμερικανών, ούτε βλαχοπρόσκοπων Ρώσων, ούτε στην σελήνη, ποτέ κανένα! Πέθανε ο Άρμοστρογκ, που τυχαία όλοι οι αστροναύτες  είναι Εβραίοι κι είπε ότι έλεγε ψέμματα κι ότι τον πλήρωναν για να λέει αυτές τις βλακείες.

Προχθές διάβασα κι από έναν διαστημικό σταθμό ότι: «παιδιά είμαστε λίγο πιο πάνω από την ατμόσφαιρα και δεν μας επιτρέπεται παραπέρα!». Ο πλανήτης και ο κάθε πλανήτης έχει ένα όριο, μια μεγάλη καμπάνα που δεν μπορεί να περάσει κανείς και είναι αόρατη για εμάς, αλλά όχι για όλους! Στα 342.000 χιλιόμετρα υπάρχει προστασία για αυτόν τον πλανήτη και δεν μπαίνει και δεν βγαίνει τίποτα.

Φεύγει λέει από εδώ το διαστημόπλοιο και ταξιδεύει. Βλακείες, πάει γύρω-γύρω και κάνει βόλτες και μπανιστήρι. Είναι σαν ένα μεγάλο μάτι. Για να βγει και να μπει από αυτόν τον πλανήτη και από οποιονδήποτε άλλον, υπάρχει άδεια. Αν δεν πάρεις άδεια από τον Δία, δεν πας πουθενά. Ακόμα και να βγεις από την ατμόσφαιρα, αν δεν σου επιτρέψουν, δεν βγαίνει κανένας! Όποιο διαστημόπλοιο δεν είχε ελληνικό όνομα, δεν είχε καλή κατάληξη. Για να βγει από την ατμόσφαιρα θέλει άδεια, πώς να πάει στο φεγγάρι; Κι όταν βγήκαν αυτές οι βλακείες για το φεγγάρι, η σημαία είχε αέρα και είχε και σκιά. Μεγάλα τα ψέμματα τους.

Άλλωστε, αν θυμάστε στην ιστορία των Ελλήνων έχουμε και Έλληνες προ σελήνης, δηλαδή υπήρχαν Έλληνες πριν η σελήνη να είναι εκεί.

Θέτω λοιπόν το εξής: Πόλεμο εμείς εδώ στην Γη δεν έχουμε χάσει!

Τώρα, μετά τον Αλέξανδρο που τους ξαναλιώσαμε, και επειδή τους ξαναλιώσαμε, μπήκαν μεγάλες συμφωνίες. Οι δυνάμεις των Ελλάνιων παράτησαν τους Ανθρώπους στο έλεος των αποστατών, αλλά και τους αποστάτες, να μην μπορέσουν ποτέ να περάσουν τις κόκκινες γραμμές.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ… ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Ναι, αλλά οι αποστάτες που θα περάσουν τις κόκκινες γραμμές, τις περνάνε μόνο μέσω του Ανθρώπου. Με την Ελεύθερη βούληση του Ανθρώπου, δηλαδή πυρηνικά, θα πετάξει ο πιλότος, θα πετάξει η κυβέρνηση, που ναι μεν την έχουν υπονομεύσει και την έχουν αυτοί, αλλά ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ!

Αν δεν γουστάρεις αυτή την γαμοκυβέρνηση, πρέπει να την γκρεμίσεις και να βάλεις εκεί αυτή που πρέπει. Αν πιάνεσαι κορόιδο συνέχεια και είναι πάντα όλοι αποστάτες και ο μπουφές είναι δηλητηριασμένος, όπως το έχω πει, αυτό είναι πάλι η Ελεύθερη Βούληση σου, γιατί εσύ είσαι ο ανόητος, εσύ είσαι ο βλάκας, εσύ δεν είσαι Άνθρωπος και έχεις γίνει ζώο και δεν καταλαβαίνεις ποιος σε δυναστεύει και τι σου κάνει.

Όλα, ό,τι γίνεται, γίνεται με την Ελεύθερη βούληση των Ανθρώπων. Και ο  Παγκόσμιος Συμπαντικός Νόμος είναι «ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΝ ΔΩΣΩ!».

Αν ο άντρας σου σε βαράει άσχημα, σε βρίζει και σε πουλάει, πώς εγώ να επέμβω, αν δεν μου ζητήσεις βοήθεια. Γιατί αν έρθω εγώ να σου δώσω βοήθεια, δεν μπορώ να σου επιβάλλω εγώ με ελεύθερη βούληση αυτό που εσύ θέλεις, που σημαίνει ότι πρέπει να μου ζητήσεις βοήθεια και να το δω και να το εξετάσω. Γιατί εσύ μπορεί να μου πεις: «τι θέλεις εδώ ρε; Σε βάλαμε εσένα τίποτα;». Όταν εσύ την σκλαβιά, την λες «Ελευθερία» και ζεις την σκλαβιά ως Ελευθερία, δεν μπορεί κανένας να ξεπεράσει το σκαλοπάτι και το πλατύσκαλο, έτσι όπως το έχω πει.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΘΕΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. Πρέπει να το καταλάβετε. Ό,τι συμβαίνει στον πλανήτη, οι αποστάτες δεν περνούν τις γραμμές, γιατί βάζουν τους ανθρώπους τους αποστάτες, τους προδότες, τους άπληστους, αυτά τα ζώα που νομίζουν ότι είναι άνθρωποι και προδίδουν την ίδια τους την Ύπαρξη, άρα, ό,τι γίνεται, γίνεται με την Ελεύθερη Βούληση των Ανθρώπων. Εσύ τους δέχεσαι! Αυτοί δεν περνούν τις γραμμές. Το κάνουν μέσα από εσένα που εσύ το δέχεσαι κι εσύ το κάνεις!

Άρα, σε ελέγχουν μέσα από τις θρησκείες, μέσα από τις πολιτικές, μέσα από τις τράπεζες. Αύριο θα έχεις χρυσό και θα πας να τον πουλήσεις σε έναν Εβραίο για να πάρεις χαρτί! Τόσο ζώο είσαι! Οπότε, αυτός θα παίρνει το χρυσό σου, τον Απόλλωνα και εσύ θα παίρνεις το χαρτί και δεν καταλαβαίνεις, τι σου φταίει!!

Μπαίνεις σε μια λειτουργία που πρέπει να καταλάβεις τι σου φταίει κι όχι να επαναστατήσεις, αλλά να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


Προτείνουμε:

Main navigation

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια