ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

  

ΠΗΓΗ :  ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Βασίλης Δρόσος Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

ΠΟΣΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ??
ΠΟΣΟΥΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ??
ΠΟΣΑ ΕΡΓΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ, ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗΣ, ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ, Κ.Λ.Π., ΣΕ ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ??
ΠΟΣΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ??
ΠΟΣΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, (ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ), ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ??
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ, ΑΝΕΥ ΝΟΜΟΥ ΣΥΣΤΑΣΗΣ (Φ.Ε.Κ.), ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, Ή ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΤΗΣΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!
Η ΠΑΡΑΛΗΨΗ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΜΕ ΔΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΜΠΡΙΣΜΟΥΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΕΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ!!
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΤΗΛ.: 697 3528 354
E-MAIL: b.drosos@gmail.com

……………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ TYFONAS-TYPHOON. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΤΟΥ !!!

ΕΝΑ Beriev-200 ΚΟΣΤΙΖΕΙ 50.000.000€ !! ΟΣΑ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΝ …

ΑΡΘΡΟ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ: “ΜΑΓΝΗΤΗΣ” ΤΟ ΤΑΤΟΪ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ !!! ΕΥΒΟΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ…

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ;;;

………………………………

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ. ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ! ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ ΤΟΥ “ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΟ 2007 !!!

τ.ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Π.Σ. Βασιλειάδης: Με στήσανε χωρίς εναέρια μέσα σε δύο πυρκαγιές – Ο Τόσκας τα ήξερε όλα !!!

ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΟΡΗ. ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ: “εμείς στον Σχίνο δεν γνωρίζουμε κανέναν 90χρονο” “Αλλά, αφού τον ξέρει ο Χαρδαλιάς και δεν τον έχουμε δει ποτέ εμείς, φτάνει και περισσεύει…”

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΤΟΥ Π.Σ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ Π.Σ. !!! ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ !!!

η εκδίκαση της υπόθεσης των φονικών πυρκαγιών της Ηλείας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟ… : 1998 “… αδέλφια Πυροσβέστες… νυν υπέρ πάντων ο αγών… αι ημέτεραι δυνάμεις να αμυνθούν της ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ… αδέλφια Πυροσβέστες απόψε δίνουμε τον υπέρτατο αγώνα… για τη σωτηρία του κάλλιστου τόπου… γι’ αυτά που μας άφησαν… σας ομιλεί το Κέντρο Πύργου… πρέπει να νικήσουμε…!!!”

Η Μαφία κατάργησε το Ταμείο Πυρόπληκτων!Κοινοί κλέφτες των δωρεών υπέρ των καμμένων!

22 Αυγούστου 2009 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 180.000.000 ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟ 2007; ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!

19 Νοεμβρίου 2009 Πυρόπληκτοι. Δύο χρόνια μετά… ΓΙΑΤΙ ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΑΙΣΧΟΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ!

…………………………………………………………………

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

16 .0 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
16.1. Ο ρόλος του Πυροσβεστικού Σώματος είναι πολύ σημαντικός στην φύση και στο περιβάλλον του Ελλαδικού χώρου. Η μορφολογία του εδάφους απαιτεί ειδικές δεξιότητες, ώστε να υπάρχει δράση σε όλα τα μέρη. Ο ρόλος του σώματος είναι να προφυλάσσει και βοηθάει τους ανθρώπους σε έκτακτες ανάγκες φυσικών καταστροφών και πυρκαγιών.
16.2. Εξίσου σημαντικό ρόλο έχει στην προφύλαξη της χλωρίδας της χώρας μας.
16.3. Θα κατασκευαστούν οι απαραίτητες αντιπυρικές ζώνες σε όλη την επικράτεια, θα αναβαθμιστούν όλα τα κέντρα πυρόσβεσης με τα πιο σύγχρονα και άρτια τεχνολογικά μέσα, όπως αεροπλάνα, ελικόπτερα, αυτοκινούμενες μονάδες , παρακολούθηση μέσω ελληνικών δορυφόρων κλπ.
16.4. Η εκπαίδευση των πυροσβεστών θα είναι άρτια με τα πιο σύγχρονα μέσα και αυτοί θα καλύπτονται μισθολογικά και ασφαλιστικά από την Πολιτεία ώστε να παράσχουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους.

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια