ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΦΟΝΙΚΕΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ !! ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΞΕΙΔΙΟ ΧΑΛΚΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΟΦ !!! ΤΩΡΑ ΡΕ;;; ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ;;;

  

ΠΗΓΗ :  ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΡΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ;;; ΡΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ΠΟΣΗ ΖΗΜΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΡΕ;;;

ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΩΡΕ !!!

ΤΣΙΟΔΡΑΣ 9/4/2020: “ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΣΚΕΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ”… ΤΣΙΟΔΡΑΣ 23/4/2020: “ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΣΚΕΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ” (ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ) !!! ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΘΕΑΤΕΣ…

ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΑΔΩΝΑΪ !!! Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ… “11εκΧ3/ημεραΧ30ημερεςΧ12μηνες=12δισ τον χρόνο”… Χ1ευρω=ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ Αδωνι Μπεϊζάνη !!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΗ: ΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΒΑΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ !!! (φωτο)

Σταύρος Μαρτινιδης ΣΜ Αφού τις φορέσαμε -εμείς και τα παιδιά μας στο σχολείο- πάνω από ένα χρόνο, ανακαλούνται από τον ΕΟΦ οι μάσκες (του, “κουμπάρου”, Νταβέλη) απο τη Λάρισα (της LARISA FACE COVER ΑΕ), που ήταν εμπλουτισμένες με οξείδιο του χαλκού ! ως επικίνδυνες για την υγεία του ανθρώπου..

Αλήθεια πώς πήραν έγκριση από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του Κράτους μας? Είναι δυνατόν να μην εμπιστεύεσαι το κράτος..?? Οι τύποι δεν λογαριάζουν τίποτα! Ελπίζουμε να μην έχει και ο κουμπάρος το ακαταδίωκτο!

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια