ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

 


ΠΗΓΗ :  ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .ΟΜΩΣ ΤΟ 2015 ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΝΑΠΤΕΙ ΥΠΕΡΟΓΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΨΟΥΣ 2.720.000.000 ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ‘’ΦΑΚΕΛΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ’’ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ.

ΜΕ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ‘’ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ‘’ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ , ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ELEFSIS TV

………………………………………

……………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:

ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ FUND ΚΚR, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΚΑΙ Η Singular Logik …

ΠΟΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ «ΕΛΕΗΣΕ» Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΔΑΝΕΙΑ ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ;

Σε αναγκαστική κρατικοποίηση οδηγείται η Τράπεζα Πειραιώς.

31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Τον δρόμο της κρατικοποίησης παίρνει αναγκαστικά η Τράπεζα Πειραιώς, με το Δημόσιο να αποκτά μετοχές σε τιμή 10πλάσια(!) της τρέχουσας χρηματιστηριακής. Οι σχετικές αποφάσεις οριστικοποιήθηκαν χθες στο Μαξίμου και η μετατροπή των  ομολογιών (Coco’s) σε μετοχές θα προχωρήσει αμέσως μόλις ο SSM (Ενιαίος Εποπτικός Μηχανισμός) κοινοποιήσει επίσημα την απόφασή του να μην επιτρέψει στην Πειραιώς να πληρώσει το επόμενο κουπόνι των Coco’s.

Σε ανακοίνωση της η τράπεζα προειδοποιεί εμμέσως για το ενδεχόμενο κρατικοποίησης της, επισημαίνοντας ότι διαθέτει μεν τα απαιτούμενα κεφάλαια για να πληρώσει στο ΤΧΣ τους τόκους των μετατρέψιμων ομολογιών Cocos προκειμένου να αποφύγει τη μετοχοποίηση τους, αλλά χρειάζεται προς τούτο τη συγκατάθεση του SSM….

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΟΧΛΑΓΩΓΟΙ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

……………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια